Mercedes-Benz E-Class All-Terrain va beneficia de o nouă motorizare diesel de top

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain, primul break cu capacități sporite în offroad al germanilor, celebrează în septembrie 2 ani din momentul apariției sale, iar cu acest prilej ar putea primi o nouă motorizare diesel de top.
Cel mai probabil, în vârful gamei de motoare diesel disponibile pentru break-ul cu capacități sporite în offroad se va situa noul motor twin-turbo de 2.9 litri cu 6 cilindri în linie. Cu acest turbodiesel sunt dotate și alte modele din gama producătorului din Stuttgart, precum S-Class, în versiunea S 400d, și CLS-Class, în versiunea CLS 400d, iar acum vine și rândul versiunii All-Terrain să beneficieze de cei 340 CP și 700 Nm livrați de această unitate. Precum și în cazul celorlalte modele echipate cu acest motor, în cazul All-Terrain acesta va fi cuplat la cutia automată 9G-Tronic, ce va transmite cuplul pe ambele punți.
În prezent în vârful motorizărilor E-Class All-Terrain se situiază versiunea E 350d, propulsată de unitatea V6 de 3.0 litri, ce generează o putere de 258 CP. Astfel, diferența de putere între cele două versiuni va constitui 82 CP. Cel mai probabil versiunea echipată cu noul motor va purta denumirea E 400d. Redacția noastră a testat anterior cele două versiuni diesel disponibile pe E-Class All-Terrain în prezent – E 220d și E 350d.
0
3,387
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!