Undă verde pentru Mercedes-AMG GT cu propulsie hibridă cu peste 800 CP

Noul coupe cu 4 uşi Mercedes-AMG GT va avea o versiune hibridă de serie cu peste 800 CP! Declaraţia aparţine chiar şefului Mercedes-AMG Tobias Moers, care a oferit şi câteva detalii oficiale despre viitorul model.
Acum puţin peste un an în urmă la Salonul Auto de la Geneva germanii prezentau conceptul Mercedes-AMG GT Concept, care peste un an a evoluat în noul coupe cu 4 uşi Mercedes-AMG GT. Însă modelul de serie a beneficiat de performanţe niţel mai limitate, decât conceptul prezentat anterior, în versiunea de top GT 63 S având o putere maximă de 639 CP şi 900 Nm.
Lucrurile se vor schimba curând, astfel încât cei de la Mercedes-AMG pregătesc o nouă versiune de top, care va primi în dotare substratul tehnic debutat pe concept aproape în totalitate, iar asta înseamnă că viitorul Mercedes-AMG GT de top va avea propulsie hibridă, ce va combina benzinarul twin-turbo V8 de 4.0 litri cu sistemul EQ Power+, ce va livra un total de 816 CP. Afară de aceasta, automobilul hibrid ar putea asigura şi o autonomie de până la 50 km în regim complet electric.
Data debutului noii versiuni, dar şi momentul lansării pe piaţă nu au fost stabilite, însă declaraţia şefului diviziei Mercedes-AMG sugerează că noul coupe cu 4 uşi ar putea primi şi alte două variante de propulsie hibridă, prezentate pe concept anterior, ce livrează un total e 680 şi, respectiv, 748 CP.
0
2,005
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!