Următorul model hybrid Bentley va fi nava amiral Flying Spur

Următorul model hybrid din gama producătorului auto de lux Bentley va fi nava amiral Flying Spur, iar tehnologia hibridă utilizată de acesta va fi împrumutată de la Porsche Panamera 4 E-Hybrid.
La începutul primăverii al acestui an Bentley a prezentat primul din istoria sa model cu propulsie hibridă – acesta a fost SUV-ul Bentayga, care a preluat propulsia hibridă de la modelul german Porsche Panamera 4 E-Hybrid, iar, conform presei britanice, ulterior aceasta va fi utilizată şi de nava amiral al britanicilor – Flying Spur.

Așadar, dacă sistemul hibrid nu va suferi modificări substanţiale migrând pe sedanul de top Bentley, acesta va beneficia de o putere totală de 462 CP şi 850 Nm, dezvoltată în tandem de benzinarul biturbo V6 de 2.9 litri şi un motor electric. Totodată, în regim pur electric sedanul masiv ar putea dispune de o autonomie de până la 50 km doar în regim electric, bateriile având nevoie de 7.5 ore pentru o alimentare completă de la o priză casnică.
Premiera noii versiuni a navei amiral britanice urmează să aibă loc în decursul anului viitor. În prezent sedanul este oferit cu două benzinare – V8 şi W12, pe când versiuni cu propulsoare diesel nu sunt prevăzute nici în viitor.
0
1,940
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!