Skoda prezintă noul Karoq Scout, dedicat offroad-ului

Skoda lansează noua versiune a celui mai compact SUV din gama sa în Europa – Karoq Scout. Versiunea este dedicată offroad-ului, însă nu oferă modelului îmbunătățiri consistente pentru aventuri mai îndrăznețe în afara drumurilor, în schimb aduce o doză de individualitate crossover-ului prin elementele decorative exterioare și tapiserie unică la interior.
La exterior Karoq Scout diferă de versiunile standard prin multitudinea elementelor de culoare gri: barele de protecție față și spate primesc câte o placă protectoare gri din plastic, un alt asemenea element se regăsește pe pragurile laterale. Capacele oglinzilor retrovizoare laterale sunt de culoare gri, precum și șinele pentru fixarea portbagajului adițional pe plafon. Pe întreg perimetrul caroseriei nu vor lipsi plăci cu inscripția "Scout".

Afară de aceasta, Skoda Karoq Scout este un SUV foarte bine dotat. Standard noua versiune include jante din aliaj de 18 inch, cele de 19 inch fiind oferite opțional, faruri, blocuri optice spate și lumină ambientală (!) full-LED, planșă de bord digitală, sistem multimedia cu conectivități 4G LTE și Wi-Fi, geamuri umbrite, volan îmbrăcat în piele și plăci din oțel pe pedale. Interiorul va bucura pasagerii cu combinația de culori de negru și cafeniu, cu cuseturi contrastante pe scaune și cotiere.
Dacă e să analizăm versiunile incipiente și noul Scout, atunci cel din urmă este din start mai capabil în offroad, astfel încât este disponibil doar cu tracțiune integrală. Lista motorizărilor pentru noua versiune este compusă din 3 propulsoare. Standard sub capota Karoq Scout se regăsește unitatea 1.5 TSI cu 150 CP la activ. Benzinarul este urmat de cele două versiuni a unității turbodiesel 2.0 TDI, ce poate livra 150 sau 190 CP. Benzinarul și turbodieselul de top se cuplează doar la cutia robotizată cu 7 rapoarte, pe când versiunea incipientă pe motorină este cuplată standard la cutia manuală cu 6 rapoarte, cea robotizată fiind disponibilă contra cost.
Publicul va putea face cunoștință cu noul Skoda Karoq Scout la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie din acest an.
0
3,205
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!