Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Tuning inspirat din iahturi pentru Mercedes-Benz X-Class de la Carlex Design

Atelierul Carlex Design a prezentat propriul pachet de tuning pentru Mercedes-Benz X-Class inspirat din iahturi. Pickup-ul german redenumit în Exy Yachting Edition s-a ales cu un habitaclu revizuit, căptușit cu piele și inserții din lemn de cea mai înaltă calitate, care își face apariția chiar și în benă, iar tunerii au ținut să-i ofere și un aspect modificat la exterior.
Pachetul de modificări, oferit de Carlex Design, aduce elemente exterioare noi, realizate din fibră de carbon. Pickup-ul a primit bare de protecție modificate, eleron la posterior, iar mai multe elemente au fost preluate de la decapotabila Mercedes-Maybach S 650, precum jantele și calandrul.
Cele mai consistente și importante modificări au avut loc la interior, acesta a fost revizuit în totalitate, beneficiind de tapiserie și inserții absolut noi. Scaunele sport din față sunt tapisate cu piele fină Nappa Porzellan, unele suprafețe sunt acoperite cu Alcantara, iar inserțiile au fost înlocuite cu unele noi, din lemn de arbori exotici, inspirat de la iahturile de lux.
Exy Yachting Edition va fi construit într-o ediție limitată, însă producătorul nu a dezvăluit numărul final de exemplare. Prețul de start va constitui circa 105 euro, însă prețul ar putea fi și mai mare pe măsură ce clienții vor putea echipa X-Class-ul cu alte inserții și opționale la alegere.
0
664
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!