Sinteza INP pentru ultimile 24 ore: peste 2,000 încălcări și 30 șoferi în stare de ebrietate la volan

INP a a publicat sinteza activității inspectorilor de patrulare și a accidentelor rutiere produse pe parcursul ultimilor 24 ore pe întreg teritoriul țării. În acest week-end inspectorii au patrulat intensiv drumurile din țară pentru a identifica șoferii ce circulă cu abateri de la regulamentul circulației rutiere, iar pe parcursul doar a ultimilor 24 ore au fost depistate și documentate peste 2,000 cazuri de încălcări a regulamentului.

"Tradițional" pentru Moldova, cele mai multe încălcări comise de șoferi țin de nerespectarea limitelor de viteză admisă. Astfel, din cele peste 2,000 încălcări documentate, au fost depistate 1,905 cazuri de depășire a limitei de viteză admise legal. În același timp 71 conducători auto nu au ținut cont de indicatoarele rutiere, iar alți 30 șoferi au fost depistați circulând în stare de ebrietate alcoolică.
Pe parcursul zilei de ieri au avut loc 11 accidente rutiere grave, soldate cu 2 persoane decedate și 13 persoane traumatizate. Din numărul total de accidente, 5 au survenit ca urmare a nerespectării limitelor de viteză.

Amintim, că pe parcursul acestei luni INP a mărit numărul de inspectori și echipaje de patrulare pe întreg teritoriul țării. Totodată, pentru depistarea și sancționarea șoferilor ce circulă cu viteze mai mari de cele admise legal, INP a lansat pe drumurile publice automobile "capcană", dotate cu numere de înmatriculare civile și radare. Astăzi echipajele respective vor fi dislocate pe traseele M5, R6, M15, E58, străzile Calea Basarabiei, Mircea cel Bătrân și Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău, și străzile Decebal și N. Iorga din Bălți.
0
1,523
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!