Șoferii din Moldova nu se lasă de încălcări! Peste 1,100 procese verbale întocmite de INP în doar 24 ore

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) continuă patrularea intensă a drumurilor din întreaga țară pentru a depista și documenta încălcările comise de șoferi cu scopul principal de a preveni accidentele rutiere grave, care au loc de cele mai multe ori de pe urma depășirii limitei de viteză, dar și a condusului în stare de ebrietate.
Pe parcursul ultimelor 24 ore angajații INP au depistat și documentat peste 1,100 încălcări comise pe drumurile țării. Din numărul respectiv, 620 șoferi au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză admisă. 10 șoferi au fost documentați pentru șofatul în stare de ebrietate alcoolică, 6 dintre care în stare de ebrietate avansată. Alți 9 șoferi au fost depistați conducând mijloace de transport fără a deține un permis de conducere.

În aceeași perioadă de timp au avut loc 8 accidente rutiere, soldate cu o persoană deedată și 8 persoane traumatizate, printre care 3 pietoni. INP specifică că cele mai frecvente accidente soldate cu traumatisme au loc din cauza vitezei excesive, stării de ebrietate și neatenției în trafic.
0
1,876
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!