Un șofer din Spania a picat testele pentru TOATE substanțele narcotice și testul de alcoolemie

Un șofer din Spania a fost oprit de forțele de ordine pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate. În urma verificărilor, inspectorii au stabilit, că șoferul se afla în stare de ebrietate alcoolică și narcotică. Culmea este, că șoferul respectiv a picat testele pentru toate substanțele narcotice, printre care canabisul, amfetamină, metamfetamină, cocaină și opioizi. Pe lângă substanțe narcotice, șoferul a consumat și băuturi alcoolice, iar concentrația alcoolului în aerul expirat de acesta a constituit 0,6 mg per litru.
Cazul uimitor a avut loc în apropiere de orașul Carcastillo, nordul Spaniei. Un martor a anunțat poliția despre un grup de persoane care s-ar fi aflat în stare de ebrietate intenționează să pornească la drum cu automobilul. Veniți la fața locului, inspectorii au stabilit, că tinerii aflați în automobil, inclusiv șoferul, erau sub influența alcoolului și substanțelor narcotice. Mai mult decât atât, șoferul a picat testele pentru toate substanțele narcotice.
Ca rezultat, șoferul s-a ales cu o amendă în mărime de 1,000 euro și 6 puncte de penalizare pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate alcoolică și încă 1,000 euro și 6 puncte de penalizare pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate narcotică. Unitatea de transport a fost confiscată.
0
1,857
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!