(VIDEO) Sărbătoare la Ford: au fost produse 10 milioane unități Mustang!

Ford a produs unitatea cu numărul 10,000,000 a legendarului poney-car Mustang. Coupe-urile cu această denumire au fost lansate pentru prima dată în 1964, iar în prezent denumirea "Mustang" este cunoscută tuturor pasionaților auto și nu numai. Timp de peste jumătate de secol poney-car-ul faimos este extrem de solicitat și rămâne a fi unul dintre puținele modele din gama Ford care și-a păstrat identitatea după o perioadă atât de îndelungată.
Mustang-ul cu numărul jubiliar a fost construit în versiunea decapotabilă. Acesta are sub capotă unitatea V8 de 5.0 litri, cu 466 CP la activ, iar caroseria este vopsită în nuanța Wimbledon White, precum și în cazul primului Mustang de serie, produs în 1964!
Pentru a sărbători acest eveniment, cei de la Ford au organizat evenimente speciale la sediul companiei din Dearborn, în apropiere de orașul Detroit, și la uzina proprie din Flat Rock, Michigan. La eveniment au participat numeroși proprietari Ford Mustang de diferite generații, iar în final aceștia au participat la caravana ce a parcurs traseul tradițional de la Dearborn la Flat Rock. Șoferii au fost acompaniați de trei avioane de vânătoare de pe timpurile celui de al Doilea Război Mondial – P-51 Mustang, în cinstea cărora poney-car-ul legendar și-a primit denumirea.
0
1,790
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!