Noua generaţie BMW Seria 3 (G20) parcurge etapa finală de teste înainte de lansare

BMW a publicat un set de imagini cu noua generaţie BMW Seria 3. Sedanul se află acum la etapa finală de teste şi au rămas doar câteva săptămâni până la premiera sa publică! Totuşi, bavarezii ar putea dezvălui modelul în spaţiul web chiar în câteva zile.
BMW raportează finalizarea testelor de pre-producție a noii generaţii BMW Seria 3 (G20). La etapa de dezvoltare, noua generaţie a sedanului bavarez a fost supusă diferitor teste, de anduranţă, performanţă, în diverse condiţii climaterice şi colţuri ale lumii. Substratul tehnic a fost testat pe circuite, precum Nurburgring, şi în ambuteiajele oraşelor mari, elementele caroseriei au fost supuse unor teste severe, automobilul fiind supus unor temperaturi extrem de joase pentru ca mai apoi să suporte temperaturi de căldură extremă.
La câteva zile înainte de premieră bavarezii nu dezvăluie substratul tehnic, dar au comunicat, că noua generație a sedanului a beneficiat de un coeficient aerodinamic îmbunătățit de 0.23 – record în clasă. Recordul absolut în rândul automobilelor de serie, însă, aparţine noului sedan Mercedes-Benz A-Class, care are un coeficient aerodinamic de 0.22.
La baza noului BMW Seria 3 se află platforma modulară CLAR, iar graţie utilizării pe scară largă a aluminiului în construcţia automobilului, noul sedan va fi mai uşor decât predecesorul cu până la 50 kg, iar asta chiar dacă sedanul a crescut simţitor în dimensiuni: potrivit unor informaţii neconfirmate, Seria 3 G20 va măsura în lungime 4,703 mm (+60 mm comparativ cu predecesorul) şi va avea un ampatament de 2,830 mm (+20 mm comparativ cu predecesorul). Sub capota sedanului îşi vor face loc propulsoare pe benzină şi motorină cu 3, 4 şi 6 cilindri. Nu vor lipsi nici versiunile hibride.
Premiera publică a noii generaţii BMW Seria 3 va avea loc la Salonul Auto de la Paris în luna octombrie a acestui an, iar livrările vor începe până la finalul anului curent. În ţara noastră Seria 3 G20 cel mai probabil îşi va face apariţia la începutul anului viitor.
0
1,676
GALERIE FOTO (47 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!