Noul Mercedes-Benz Actros se lansează cu ediția limitată Edition 1

Noul Mercedes-Benz Actros marchează premiera la Expoziția Internațională de Transport Comercial din Hanovra cu ediția specială de start Edition 1, ce include toate tehnologiile noi cu care a debutat camionul german cu câteva săptămâni mai devreme.

La exterior ediția specială se va distinge prin siglele speciale cu denumirea ediției "Edition 1" și elemente distinctive cromate, alături de sistemele de iluminare LED adiționale. Standard unitățile ediției speciale vor include noile camere de luat vederi retrovizoare, în locul oglinzilor laterale, imaginile captate de care sunt afișate pe ecranele speciale de la bord, fixate pe montanții față.
La interior, pe lângă emblemele speciale, șoferul va fi răsfățat de tapiserie din piele de calitate înaltă cu cusături contrastante. Pielea se regăsește pe volan, panourile portierelor și panoul de bord. Plafonul are inclus un sistem de iluminare decorativă cu 8 nuanțe. Fiecărui camion îi va fi atribuit un număr personalizat în rândul modelelor seriei limitate Edition 1.
Printre tehnologiile inovatoare debutate odată cu premiera noului Actros, Edition 1 va include sistemele Active Brake Assist 5, camere de luat vederi laterale în schimbul oglinzilor retrovizoare cu afișaje pe ecrane speciale la interior, sisteme complexe care să sporească confortul celui din spatele volanului, precum parasolarele acționate electric, iluminare ambientală de zi și de noapte, sistem multimedia cu ecran imens și sistem audio performant, suport special prevăzut pentru laptop.
În total vor fi produse doar 400 unități Mercedes-Benz Edition 1. Ediția specială este disponibilă pentru toate versiunile Actros. Prețurile vor fi anunțate mai târziu, iar vânzările versiunilor standard vor începe împreună cu cele din ediția specială.
0
2,122
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!