Primele imagini de teasing cu noul Mitsubishi L200 facelift - pick-up-ul va primi o parte frontală modificată

Mitsubishi a prezentat primele imagini de teasing cu versiunea actualizată L200. Pick-up-ul nipon va primi un desgin frontal absolut nou, inspirat de la actualul stil corporativ al brandului și conceptele din ultimii ani. Sunt așteptate modificări și la habitaclu, însă substratul tehnic ar putea rămâne fără modificări.

Prima imagine de teasing cu noul Mitsubishi L200 facelift prezintă noua fascie frontală a pick-up-ului nipon – acesta a primit un design actualizat în limbajul stilistic Dynamic Shield, asemănător celui de pe crossover-ul compact Mitsubishi Eclipse Cross, cu care au debutat mai devreme și o serie de concepte a producătorului nipon. Limbajul stilistic Dynamic Shield se distinge prin liniile ascuțite a părții frontale, cu blocuri optice înguste, calandru imens integrat vizual în bara de protecție față și multiple ornamente cromate.
Potrivit informațiilor preliminare, substratul tehnic al noului L200 facelift nu va beneficia de schimbări. Cel ma probabil, pick-up-ul nipon va fi în continuare oferit cu benzinarul aspirat natural de 2.4 litri, cu 132 CP la activ, turbodieselul de 2.4 litri, cu 181 CP la activ, și unittea de 2.5 litri în cele 4 variante de putere – 110, 128, 136 sau 178 CP. Printre transmisiile disponibile se vor enumera cutiile manuale cu 5 și 6 trepte și cutia automată cu 5 rapoarte.
0
1,801
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!