Germania recunoaşte oficial simulatoarele de curse virtuale, ca o categorie completă în Motor Sport

Dacă eşti un fan al curselor de motoare, sigur că ai jucat măcar o dată în viaţă în vre-un simulator de curse la calculator sau la consolă. În ziua de azi tehnologiile au avansat atât de tare, încât diferenţa dintre cursele virtuale şi cele reale a devenit minimă, de aceea asociaţia germană Deutsche Motor Sport Bund, a decis să recunoască oficial simulatoarele de curse virtuale drept un sport aparte.
Asta nu înseamnă deci, că oricine joacă în curse la calculator în propriul dormitor sau la telefon, este recunoscut drept sportiv profesionist. Deutsche Motor Sport Bund are în vedere cursele virtuale profesioniste, unde jucătorii sunt sponsorizaţi şi primesc bani pentru asta.
Lardo Norris, pilotul care va conduce pentru echipa McLaren în Formula 1, în 2019, declară că simulatoarele de curse virtuale în care a jucat mult timp, l-au ajutat foarte mult să ajungă un pilot de curse profesionist, şi i-au croit calea spre Formula 1. Echipa Ford din seria de curse NASCAR, la fel foloseşte în programele sale de training-uri, simulatoarele virtuale.
0
1,660
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!