PARIS 2018. Noua generaţie Mercedes-Benz GLE, „în carne şi oase”

„Mmm... noul GLE arată extrem de bine!” Cam asta poţi auzi în aceste zile despre noua generaţie Mercedes-Benz GLE de la oricine ajunge să se dea cu părerea, iar asemenea păreri similare de bine se aud foarte rar când vine vorba de un SUV. Se pare că Mercedes-Benz a făcut într-adevăr o treabă minunată la crearea noii generaţii GLE, reuşind să-i păstreze toate caracteristicile adorate ale predecesorilor săi, dar înzestrându-l şi cu o alură de prospeţime intensă, necesară unei noi generaţii.
De motorizări şi date tehnice nu vă spunem prea multe, pentru că-n momentul lansării GLE vine într-o singură motorizare – GLE 450, care e un mild hybrid pe benzină, un motor pe care noi l-am testat astă vară pe S-Class şi-l adorăm pur şi simplu. Dezvoltă 367 CP, suficient cât să-i imprime şi noului GLE un dinamism ultra suficient.
Şi dacă precedentul GLE se vindea ca pâinea caldă în ţara noastră, cu siguranţă că noua generaţie îi va face pe toţi amatorii de SUV-uri premium să privească cu dorinţă la ea. Doar că, de această dată, lansarea noului GLE s-a sincronizat şi cu lansarea noii generaţii BMW X5, aşa că cei doi concurenţi se vor bate acum într-o luptă crâncenă, de la egal la egal. Voi pe care l-aţi prefera?
0
1,881
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!