Premieră: Noul Volkswagen T-Cross!

Noul model de crossover compact de la Volkswagen a fost prezentat publicului larg în trei locuri diferite: Amsterdam, Sao Paolo şi Shanghai.
După cum am anunţat anterior, micuţul are platforma comună cu modelul Polo însă în ciuda dimensiunilor compacte la exterior, promite să fie foarte comod şi spaţios la interior.

Datorită faptului că motorul şi sistemul de tracţiune au fost amplasate cât se poate de departe în faţa maşinii, ampatamentul ei este de 2.56 metri, o cifră foarte generoasă pentru clasa sa. Portbagajul vine cu o capacitate de 385 litri, fiind mărit până la 1,281 litri în cazul scaunelor din spate rabatate.
Noul T-Cross este echipat deja în standard cu un pachet de sisteme de siguranţă, cum ar fi sistemele de monitorizare a pietonilor şi frânare de urgenţă în oraş.

La fel în standard sunt incluse şi sistemele de monitorizare a zonelor oarbe (Blind Spot detection), de menţinere a maşinii în bandă (Lane Assist) şi asistentul la pornire în rampă (Hill Start Assist).
Gama de motorizări este alcătuită din trei benzinare turboaspirate, două din care sunt de 1.0 litri în trei cilindri, cu 95 CP şi cu 115 CP respectiv. Cel mai puternic este de 1.5 în 4 cilindri, care dezvoltă 150 CP. Versiunea diesel este prezentată de un motor 1.6 litri cu 95 CP.

Volkswagen T-Cross tinde a fi un SUV perfect pentru oraş, destinat oamenilor care doresc ceva mai compact decât modelele T-ROC şi Tiguan.
0
2,382
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!