Ferrari SP3JC: Un roadster cu 769 CP, unic în felul său!

În timp ce atenţia lumii auto este îndreptată spre salonul auto din Los Angeles, noi vom călători imaginar în Maranello, Italia unde a văzut lumina zilei un roadster proiectat exclusiv pentru un client foarte pretenţios.
Numit Ferrari SP3JC, decapotabila are ca bază modelul de ediţie limitată Ferrari F12 TDF (Tour de France). Cei de la Ferrari au lucrat circa doi ani de zile asupra poiectului, întruchipând în realitate dorinţele clientului său.

Maşina a suferit schimbări de design semnificative faţă de modelul F12 TDF, partea din faţă fiind distinctă prin capota cu două panele transparente, după care se ascunde motorul, bumper-ul din faţă fiind la fel revizuit, primind o formă mai puţin obişnuită, însă după cum declară Ferrari impusă de legile aerodinamicii. Partea din spate este absolut diferită de cea a lui F12 TDF, fiind mai degrabă similară cu cea a roadster-ului F60 America.
Ferrari SP3JC este vopsit într-o combinaţie de culori mai puţin obişnuită, care la fel au fost alese de client. Motorul roadster-ului este un V12 de 6.3 litri aspirat natural, care produce 769 CP şi 705 Nm de cuplu maxim, acompaniat de o cutie robotizată în şapte trepte cu două ambreiaje.

Ferrari nu a anunţat deocamdată cifrele de accelerare 0-100 km/h, însă putem să presupunem că sunt mai puţin impresionante decât cele 2,9 secunde ale coupe-ului F12 TDF, luând în considerare faptul că versiunile decapotabile sunt de regulă puţin mai lente decât versiunile Coupe.
0
1,155
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!