Noul Hyundai Ioniq Hybrid şi PHEV facelift

Hyundai a prezentat recent varianta facelift a modelului său IONIQ. Variantele Plug-in şi Hybrid beneficiază de un sistem de frânare regenerativă ajustabilă alături de sistemele Bluelink, SmartSense şi un design exterior şi interior revizuit.
Cu peste 60.000 de mașini vândute din momentul lansarării sale în 2016, modelul IONIQ a devenit unul dintre pilonii principali ai viitoarei game progresive de modele Hyundai. Împreună cu noul NEXO și noul Kona Electric, noul IONIQ este următorul pas logic pentru a actualiza în continuare această gamă și pentru a oferi o serie de maşini ecologice şi actuale pentru şoferii conştienţi de starea mediului înconjurător.

La exterior noul IONIQ primeşte o gamă extinsă de culori care include: Liquid Sand, Fluidic Metal şi Electric Shadow. La interior Noul IONIQ facelift oferă un ecran al sistemului multimedia de 8 inch în standard, iar opţional este disponibil unul de 10,25 inch.
De asemenea, noul IONIQ este oferit cu un pachet de sisteme de asistenţă pentru şofer cum ar fi Collision Warning, Lane Assist şi Driver Attention Warning care atenţionează şoferul pentru a se concentra mai mult asupra drumului.

De asemenea, sistemul multimedia al lui IONIQ facelift este dotat în standard cu asemenea funcţii ca Apple Carplay şi Android Auto. Un regim curios numit Green Zone driving mode (GDM) care trece automat în regim de propulsie electric imediat cum ajunge în zonele urbane cu restricţii ecologice.
Sistemul foloseşte datele sistemului de navigare pentru a anunţa şoferul despre apropierea de astfel de zone. Prezentarea modelului IONIQ facelift ar putea avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019, iar maşinile ar putea ajunge la dealerii europeni către vara anului curent.
1
2,101
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!