Noul Renault Twingo facelift. Culori noi şi o cutie automată cu dublu ambreiaj

Noul Renault Twingo facelift a primit un design exterior revizuit, nuanţe de culori noi pentru caroserie şi o cutie automată cu dublu ambreiaj.
La exterior Twingo facelift se deosebeşte prin luminile din faţă noi în forma literei C, cu tehnologie LED în standard, bara de protecţie faţă revizuită şi inserţii cromate pentru versiunile de top. La posterior designul luminilor este continuat de forma literei C, alături de bara de îmbunătăţită cu elemente decorative noi. Aerodinamica maşinii este îmbunătăţită datorită gardei la sol cu 10 mm mai mică comparativ cu modelul precedent şi de asemenea elementele de admisie de aer laterale care îmbunătăţesc sistemul de răcire a motorului şi oferă noului Twingo un aspect mai agresiv.

Gama de culori este completată cu nuanţe noi, cum ar fi Mango Yellow şi Quartz White.
La interior Twingo facelift vine cu un sistem multimedia Easy Link revizuit, ecran de 7 inch, cu Apple CarPlay şi Android Auto integrate în standard. Motorul în 3 cilnindri SCe 75 este mai puternic ca predecesorul său, cuplu maxim fiind adus la 92 Nm. Varianta benzinarului în trei cilindri TCe 95 este oferită în premieră cu o cutie automată EDC în 6 rapoarte şi dublu ambreiaj.
1
1,598
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!