Teaser: Schiţele de design ale viitorului SUV compact Skoda Kamiq

Skoda a publicat două imagini şi un filmuleţ scurt în care ne dezvăluie schiţele de design ale noului SUV compact Skoda Kamiq, care urmează să fie prezentat în timpul apropiat la Salonul Auto de la Geneva.
După cum am menţionat mai devreme, varianta europeană a lui Kamiq va avea un design total diferit de cel al fratelui său vândut pe piaţa chineză. Prima şi cea mai evidentă deosebire sânt blocurile optice din faţă divizate orizontal, alături de grila radiatorului pronunţată şi bumper-ul dotat cu un splitter frontal care adaugă o notă de off-road design-ului părţii din faţă.

Evident că varianta de serie nu va beneficia de roţile cu dimensiuni exagerate, prezentate pe concept-ul din schiţe, însă, cu siguranţă design-ul nu va avea de suferit în urma acestor schimbări minore.
Pe partea din spate observăm logo-ul Skoda cu litere mari, despărţite de-a lungul uşii portbagajului, iar luminile posterioare înguste au un design inovativ dar în acelaşi timp păstrează limbajul de design al brand-ului Skoda.
0
1,793
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!