Ofertă unică pentru colecţionarii din Moldova: un singur exemplar Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, alocat Moldovei. Cine se va încumeta să-l cumpere?

Legendarul roadster Mazda MX-5 împlineşte 30 de ani, iar cu această ocazie, constructorul japonez a anunţat producţia unei ediţii speciale limitate, numită Mazda MX-5 30th Anniversary Edition.
Ediţia specială vine cu mai multe elemente exclusive, prezente doar pe ea, precum culoarea specială Racing Orange. Şi jantele sunt speciale, fiind făcute din aliaj forjat şi vopsite în culoare gri mat. Etrierele frânelor sunt vopsite în oranj, iar alte accente oranj mai sunt prezente pe scaune, pe panourile portierelor, pe planşa de bord şi pe schimbătorul de viteze. Scaunele, de altfel, sunt de origine Recaro.
De asemenea, noua editiţie va avea şi o emblemă, care-i va certifica apartenenţa specială, acolo fiind indicat şi numărul de serie. Producţia întregii ediţii speciale va fi limitată la doar 3,000 de exemplare în toată lumea, în aceste 3 mii fiind incluse atât roadster-ele MX-5 cu acoperit textil decapotabil, cât şi cele cu acoperit rigid MX-5 RF, decapotabil şi el. E posibil să se opteze atât pentru o cutie automată, cât şi pentru una manuală, însă doar un singur motor e oferit la alegere, cel proaspăt revizuit de 2.0 litri şi 184 CP. Se mai pot alege şi câteva opţiuni suplimentare, dar ediţia în sine vine deja burduşită cu dotări oferite în mod normal opţional, plus elementele exclusiviste descrise mai sus. În funcţie de aceste preferinţe, un asemenea exemplar ar putea costa în Moldova între 30-32 mii euro şi mai mult.
Şi acum, partea cea mai interesantă! Mai sus v-am spus că vor fi produse doar 3,000 exemplare Mazda MX-5 30th Anniversary Edition în toată lumea, ceea ce, împreună cu elementele exclusiviste, transformă deja aceste exemplare în piese demne de colecţie. În prezent cei de la Mazda au delimitat deja cotele acestei ediţii, disponibile pentru fiecare ţară. Moldovei i-a revenit un singur exemplar din cele 3 mii, un singur exemplar care poate fi ales în caroserie roadster soft top sau hard top RF, în funcţie de ce va prefera acel unic client din ţara noastră! Cine va fi oare acesta? Un colecţionar de automobile de legendă? Un pasionat veritabil şi un cunoscător al automobilelor de rasă pură?...
Iar dacă mai staţi la îndoială ce senzaţii în condus poate oferi o Mazda MX-5, trebuie neapărat să vedeţi testul nostru drive cu Mazda MX-5 RF, în care am alergat absolut nebuneşte sportcarul nipon pe serpentinele dintr-un colţ pustiu al peninsulei iberice...
0
2,296
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!