Toate exemplarele noii Toyota GR Supra prevăzute pentru anul 2019 au fost deja rezervate!

La momentul apariţiei noii Toyota GR Supra, au fost şi voci care au exclamat de entuziasm, dar şi voci care au criticat crearea sportcar-ului ca urmare a unei colaborări cu grupul BMW. Vă amintim, sportcar-ul nipon e creat pe aceeaşi platformă cu decapotabila germană BMW Z4, preia un motor de top de sub capota acesteia şi se fabrică la aceeaşi uzină din oraşul Graz din Austria, deţinută de Magna, unde se mai asamblează o mulţime de alte modele legendare, precum Mercedes-Benz G-Class sau Jaguar I-PACE.
Dar, vocile critice au fost spulberate fără drept de apel de succesul răsunător pe care l-a atins noua Toyota GR Supra în rândurile celor care pun banii pe masă şi cumpără cu adevărat maşina. Toate exemplarele noii GR Supra, alocate marilor pieţe europene pentru anul 2019, au fost deja rezervate, mai rămânând disponibile doar unităţi numărate, alocate unor pieţe mai mici (poate e şi Moldova printre ele).
Aşa că noua GR Supra este deja o legendă vie încă înainte de a ajunge la primii clienţi! Iar noi sperăm s-o vedem pe viu în aceste zile la Geneva şi să vă relatăm impresiile despre ea după un contact pe viu!
0
1,440
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!