Această Toyota Supra din 1994 poate fi achiziționată la un preț de două coupe-uri nipone de generație nouă!

Toyota Supra de a patra generație a devenit un automobil legendar în rândul amatorilor și fanilor industriei auto. Coupe-ul a fost îndrăgit pentru performanțele sale și adesea a devenit un obiect de tuning pentru mulți entuziaști, dar în mare parte și grație apariției în filmele din seria Fast & Furious.
Deși aveau un preț de start mult mai mic, în prezent exemplarele păstrate Supra sunt comercializate contra sumelor impunătoare, ce ating și sute de mii de dolari.

Este și cazul coupe-ului din imagini, ce a fost postat pe site-ul american eBay contra sumei impunătoare de 124,900 dolari americani, atunci când un coupe nou-nouț de generație nouă are un preț de pornire în SUA de circa 50 mii dolari.
Prețul se datorează stării aproape imaculate a mașinii și parcursului de doar 10,090 mile, echivalentul a 16,238 kilometri. Această Toyota Supra Twin Turbo a avut doar un singur proprietar timp de 25 ani, ce se aventura doar ocazional în escapade de mici distanțe cu coupe-ul legendar nipon, în timp ce restul timpului mașina a fost păstrată într-un garaj aerat.
0
5,831
GALERIE FOTO (50 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!