SUV-ul Jeep Commander primește o versiune plug-in hybrid

În China a debutat noua versiune electrificată a SUV-ului Jeep Commander – modelul s-a ales cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, ce promite o autonomie extinsă în regim complet electric și o eficiență uimitoare pentru SUV-ul de dimensiuni mari.
Prima piață de desfacere pentru noul Jeep Commander PHEV va fi cea din China – constructorul a dezvoltat noua versiune special pentru piața respectivă, unde modelul înregistrează și cea mai mare cerere. La nivel de design exterior, Commander PHEV nu se va distinge prea mult de versiunile standard, dotate doar cu propulsoare cu ardere internă, ci doar prin cel de-al doilea capac pentru priza electrică pe aripa spate și jantele cu un design special, menite să asigure un coeficient aerodinamic mai bun.
Cei de la FCA nu au oferit prea multe detalii despre noua versiune, ci doar au precizat, că Commander PHEV are sub capotă unitatea turboaspirată pe benzină, de 2.0 litri, identică celei utilizate de versiunile standard Commander, ce livrează 234 sau 265 CP, în dependență de versiune.
Propulsorul termic este acompaniat de un motor electric, performanțele căruia nu au fost, însă, dezvăluite, precum și consumul de combustibil indicat de noul SUV hibrid. Bateria ce alimentează motorul electric este situată în podeaua portbagajului și poate asigura o autonomie în regim 100% electric de până la 70 km.
1
271
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!