(VIDEO) Decapotabila Aurus a fost surprinsă necamuflată la repetiția Paradei Victoriei din Rusia

Primele informații despre decapotabila Aurus, pregătită de compania rusească pentru Parada Victoriei ce va avea loc la 9 mai, au apărut la începutul lunii curente – în spațiul web au fost publicate imagini cu automobilul camuflat la repetiția paradei în Piața Roșie. Noi imagini video cu automobilul complet decamuflat au fost publicate în web de curând.
Aurus pregătește o decapotabilă specială pentru Parada Victoriei, ce va avea loc în Piața Roșie la 9 mai curent. Noua versiune este dedicată exclusiv evenimentului special, și are la bază sedanul Senat S600 cu modificări consistente la nivel de caroserie. Substratul tehnic, însă, cel mai probabil, nu a suferit modificări. Noul model va înlocui modelul ZiL-41041 AMG, care de mulți ani participă la parada din centrul capitalei rusești.

Oficialii Aurus nu au venit cu declarații pe marginea posibilității lansării unui automobil decapotabil de serie, însă ținând cont de numărul redus de sedanuri, planificate pentru producție anual, dar și prețul exorbitant de circa 10 milioane ruble rusești pentru Senat S600, noua versiune ar putea fi lansată pe piață în cazul unui interes sporit din partea potențialilor clienți.
0
458
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!