(VIDEO) Noua generație Bentley Flying Spur se pregătește de premieră! Primele imagini de teasing

Noua generație Bentley Flying Spur se pregătește de lansare – britanicii au publicat primele imagini de teasing și un clipuleț video pentru a tachina fanii. Coupe-ul și decapotabila Continental GT au fost lansate ceva mai devreme, iar Flying Spur este versiunea cu patru uși a acestora.
Primele imagini de teasing prezintă schițe cu silueta noii limuzine de lux britanice, care promite a fi una mai dinamică, grație noii platforme preluate de la noua generație Porsche Panamera, dar la fel de elegantă, conform limbajului stilistic britanic. Alte imagini și clipul video prezintă noua siglă Bentley, în forma literei "B", care poate fi "ascunsă" sub capota mașinii, pentru siguranța pietonilor în cazul impactului.
Premiera noului Bentley Flying Spur va avea loc în următoarele săptămâni. Limuzina de lux are la bază platforma tehnică cu care a debutat Porsche Panamera, ceea ce înseamnă că și substratul tehnic va fi unul similar, printre care cutia robotizată și sistemul de tracțiune integrală. Sub capota noului Flying Spur se vor regăsi motoarele deja cunoscute după coupe-urile și decapotabilele Continental GT, printre care unitatea W12 de 6.0 litri (635 CP și 900Nm) și noul benzinar biturbo V8 de 4.0 litri (550 CP și 770 Nm).
0
264
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!