Premieră: Opel Movano facelift - utilitara germană primește un design ușor retușat și modificări tehnice

Opel prezintă versiunea actualizată a utilitarei Movano. Germanii au pregătit actualizări minore pentru designul exterior al monovolumului și mai multe noutăți tehnice preluate de la utilitara proaspăt actualizată Renault Master, ce a stat la baza actualului Movano.
Dacă la exterior germanii s-au limitat la noua semnătură a luminilor de zi de tip LED pentru blocurile optice față, inspirată de la actuala gamă de modele Opel, atunci la interior și la nivel de substrat tehnic Movano este identic noului Renault Master Facelift.
Habitaclul dispune de un panou de bord ușor remodelat, cu prize de aer pătrățoase și mai multe spații de depozitare rezervate obiectelor personale și bagajelor. Precum și Master, în versiunile de top Movano va dispune de un sistem multimedia cu ecran tactil pe consola centrală, unul dezvoltat de Renault, ce-și face loc la bordul modelelor bugetare Renault, inclusiv modelele Dacia.
Unitatea turbodiesel Renault de 2.3 litri livrează acum 180 CP și se încadrează în normele ecologice Euro 6. După actualizare Opel Movano va fi produs pe parcursul a câțiva ani, iar noua generație, care ar putea să-și schimbe denumirea, va fi lansată pe baza tehnologiilor livrate de PSA Peugeot Citroen.
0
300
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!