Succes pentru FIAT: crossover-ul 500X a atins borna de 500 mii unități produse

Italienii de la FIAT au un nou motiv de sărbătoare – crossover-ul compact FIAT 500X a atins borna de 500 mii unități produse. Crossover-ul a fost construit în ediția aniversară 120th, dedicată celor 120 ani de existență a mărcii italiene. Sărbătoare dublă, deci!
Crossover-ul jubiliar a fost produs la uzina FCA din Melfi, unde pe lângă FIAT 500X mai este produs modelul Jeep Renegade, pentru export. FIAT 500X cu numărul 500,000 a fost achiziționat cu caroseria bicoloră, ce combină nuanțele de negru și alb, cu benzinar turboaspirat FireFly Turbo de 1.0 litri cu 120 CP la activ, disponibil pentru 500X odată cu facelift-ul de mijloc de carieră.
În acest an FIAT împlinește 120 ani de la apariție și cu această ocazie italienii au dispus lansarea edițiilor 120th pentru mai multe modele din gamă, inclusiv și crossover-ul jubiliar produs în Melfi. Pentru ediția specială este prevăzută caroseria bicoloră, ce combină nuanțele de negru și alb. Standard FIAT 500X 120th Edition dispune de faruri LED și jante din aliaj de 16 țoli. Interiorul este tapisat cu materiale de culoarea cuprului iar consola centrală este dominată de sistemul multimedia Uconnect cu ecran de 7 inch și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto, prevăzute standard.
0
289
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!