BMW are un nou CEO! Oliver Zipse va prelua funcția de conducere în luna august

BMW va avea un nou CEO începând cu luna august a acestui an. După ce Harald Kruger, actualul șef al concernului german, a anunțat că nu va candida pentru un al doilea mandat, conducerea s-a întrunit într-o ședință specială pentru a alege succesorul lui Kruger. Potrivit informațiilor distribuite într-un comunicat de presă, noul Președinte al Consiliului de Administrație BMW AG va fi Oliver Zipse.
Oliver Zipse a ocupat până acum funcția de director de producție la BMW, în care a atins succese remarcabile reușind să extindă capacitățile de producție la nivel de concern. Harald Kruger, actualul CEO BMW AG a anunțat la începutul acestei luni că nu va candida pentru un nou mandat, iar astfel șefia concernului german a fost nevoită să identifice un succesor la acest post. Deși mandatul lui Kruger urmează să se încheie în 2020, Oliver Zipse va intra în funcția de CEO începând cu 16 august 2019.

În noua postură Zipse va veni cu proiecte pentru a fortifica pozițiile brandurilor din cadrul concernului pe piață, mai ales în segmentul electromobilelor.
0
364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!