La Chișinău vor apărea încă două prize de încărcare rapidă pentru electromobile! Unde vor fi inaugurate?

În contextul interesului tot mai mare pentru vehiculele cu sisteme electrice de propulsie în țara noastră, Chișinăul devine tot mai prietenos cu electromobilele – două surse noi de încărcare rapidă vor fi inaugurate mâine!
Sursele de încărcare rapidă pentru electromobile sunt tot mai răspândite în țara noastră, iar dacă cu câțiva ani mai devreme entuziaștii ce optau pentru modele cu propulsie electrică trebuiau să petreacă câteva ore pentru identificarea unei surse de alimentare, astăzi, cel puțin în Chișinău, electromobilele pot circula cu ușurință, or prizele de încărcare rapidă pot fi accesate în toate sectoarele orașului.
Alte două prize noi de încărcare rapidă cu curent alternativ de 22 kW vor fi inaugurate mâine, 1 august 2019, în parcarea centrului comercial ZityMall, situat pe strada Calea Ieșilor 8 din Chișinău. Astfel, vizitatorii centrului comercial ce dețin un electromobil, își vor putea suplini rezervele de energie într-un timp scurt grație sursei de alimentare rapidă, în timp ce fac shoping.
0
863
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!