(VIDEO) Sub-brandul de performanță Cupra pregătește lansarea unui nou model! Primul teaser video

Cupra, sub-brandul de performanță al celor de la SEAT, a publicat primul teaser ce prefațează conceptul unui viitor model. Primul video de teasing a etalat doar o parte din silueta viitorului model de performanță și semnăturile luminilor de zi de tip LED, integrate în blocurile optice față.

În total pentru anii 2019 și 2020 Cupra planifică lansarea a 4 modele în noua gamă de performanță, primul dintre care, crossover-ul Cupra Formentor, a fost prezentat mai devreme. Conform planurilor, spaniolii vor lansa și o nouă generație pentru Leon și varianta demențială a acestuia cu sigla "ST", iar în lista constructorului se mai regăsește și un show-car conceptual – Special Model.
Așadar, clipul de teasing prefațează fie noul Leon, fie conceptul Special Model. Cel din urmă model va prefața un viitor sportcar de serie, creat în totalitate de forțele inginerilor din cadrul Cupra și, precum și crossover-ul Formentor, acesta nu va avea la bază o versiune standard din gama de modele comercializate cu sigla SEAT.

Amintim că Cupra Formentor a fost primul model absolut original, prezentat de Cupra. Crossover-ul, ce va putea fi achiziționat din 2020, este propulsat de un sistem de propulsie hibrid cu 245 CP la activ. Acesta se mai distinge prin setările speciale a suspensiei, capabile să ofere senzații tari în condus, dar și vine cu surprize de ordin ecologic, fiind capabil să ruleze până la 50 km în regim 100% electric. Noul Cupra Special Model va prefața cel de-al doilea model original, ce se va alătura gamei cu câțiva ani mai târziu.
0
1,408
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!