(VIDEO) Tesla Model 3 a acumulat cel mai bun punctaj din istoria EuroNCAP la capitolul "siguranță activă"!

EuroNCAP a testat 6 automobile noi, printre care și Tesla Model 3 – electromobilul american a reușit performanța de a stabili un nou record la capitolul "siguranță activă", acumulând cel mai bun punctaj în istoria testelor EuroNCAP, grație tehnologiilor avansate de prevenire a impacturilor și sistemului de pilot semi-automat.
Tesla Model 3 s-a lansat de câteva luni în Europa și a reușit să devină un adevărat bestseller în rândul electromobilelor, iar acum modelul american are toate șansele de a-și îmbunătăți pozițiile pe piață, grație rezultatelor excelente, obținute la testele de siguranță EuroNCAP. La capitolul "siguranță activă" Tesla Model 3 a reușit să acumuleze un punctaj record de 94%, devastând cu mult recordmanul anterior, Citroen C5 Aircross, ce a indicat un punctaj de 82%. De asemenea, electromobilul american a indicat rezultate lăudabile și în celelalte 3 domenii: siguranța adulților, siguranța copiilor și siguranța pietonilor.
Afară de Model 3, EuroNCAP a mai testat modele precum Skoda Skala, Mercedes-Benz GLE, Mercedes-Benz B-Class – aceste trei modele au indicat un scor mai mic, decât Tesla, dar au reușit cu ușurință să capete cele 5 stele. Altfel stau lucrurile cu DS 3 Crossback și KIA Ceed, ce în variantele incipiente, ce sunt lipsite de unele tehnologii de siguranță activă, au acumulat câte 4 stele. De altfel, în dotările ce includ toate sistemele de siguranță activă necesare, cele două modele indică un punctaj maxim de 5 stele.
0
573
GALERIE VIDEO (7 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!