(VIDEO) Bavarezii prefațează viitoarea generație Seria 4 Coupe cu noul BMW Concept 4

Bavarezii prezintă la Frankfurt conceptul viitoarei generații BMW Seria 4 Coupe. Potrivit constructorului, designul debutat cu showcar-ul Concept 4 va fi ulterior preluat fără prea mari modificări de întreaga familie de modele Seria 4, printre care coupe-ul, decapotabila și coupe-ul cu patru uși.
De altfel, la nivel de design exterior conceptul prezintă evoluția limbajului stilistic actual al mărcii bavareze, iar viitoarea Seria 4 va avea un caracter individual chiar și comparativ cu Seria 8 Coupe. Astfel, viitorul coupe va adopta o fascie frontală nouă, cu faruri cu o formă inspirată de la modelele precedente, o formă mai complicată, pe când Seria 8 a primit faruri dreptunghiulare. Bara de protecție față va fi dominată de un calandru imens și incizii de aer generoase.
Posteriorul conceptului surprinde prin blocurile optice mai agresive și incizii de aer funcționale integrate în bara de protecție spate, ornamentată de un difuzor generos cu două terminații pătrățoase ale sistemului de evacuare. Aspectul exterior este condimentat și de noile jante originale de 21 țoli, care cel mai probabil își vor face apariția și pe modelul de serie.
Potrivit șefului BMW Design, Domagoj Dukec, la proiectarea noului Concept 4 designerii s-au inspirat de la legendarele modele BMW 328 și BMW 3.0 CSi. Ce ziceți de noul limbaj stilistic pregătit de bavarezi pentru coupe-ul iconic Seria 4?
0
744
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!