BMW M5 facelift a fost surprins pe drumurile publice. Da, va avea grile mai mari după actualizare!

6 Noiembrie 2019, 09:09
Denis Godorozea
Site-ul Motor1.com a publicat imagini "spion" exclusive cu viitorul sedan BMW M5 în versiunea facelift. Supercar-ul a fost surprins în preajma versiunii curente, astfel încât putem compara metamorfozele suferite de M5 la nivel de design exterior, chiar dacă o bună parte din elementele exterioare sunt acoperite cu peliculă protectoare.
Da, în parcare, alături de modele bavareze de performanţă puteţi vedea şi o Toyota Supra :)

Netradiţional pentru constructorul bavarez, actualizarea de mijloc de carieră va aduce modificări consistente sedanului BMW Seria 5 şi, în special, super-sedanului M5, în materie de design. Modelul va beneficia de bare de protecţie restilizate, or prototipul a fost surprins cu elementele respective acoperite.
Cele mai importante modificări, însă, care nu pot fi acoperite în totalitate de peliculă, sunt grilele frontale, care după actualizare vor fi mai mari ca şi dimensiuni, dar şi unite într-un singur calandru, precum şi în cazul modelelor mai mari, precum Seria 7 şi X7. Trebuie să remarcăm şi forma modificată a farurilor şi aspectul modificat al luminilor de zi LED.
Modificările aplicate părţii posterioare nu sunt la fel de evidente. Aparent, aici se va regăsi un difuzor mai agresiv, iar blocurile optice dacă îşi vor menţine formele actuale, vor beneficia de o semnătură LED inspirată de la noile modele din gamă.

Sursă foto — Motor1.com
0
1,415
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!