Chevrolet Corvette C7 avariat a fost transformat într-un offroader postapocaliptic inspirat din Mad Max

23 Decembrie 2019, 15:41
Denis Godorozea
Mike Mauhdi din SUA a transformat un Chevrolet Corvette C7 într-un monstru de offroad inspirat din seria de filme Mad Max. Supercar-ul american a fost avariat până a ajunge în mâinele proprietarului contului de Instagram MadMaxC7, care a şi decis să pornească acest proiect "postapocaliptic". Autorul nu a oferit prea multe informaţii despre substratul tehnic, dar publică zilnic imagini noi cu modificările exterioare aplicate supercar-ului.
Astfel, în urma modificărilor acest Corvette C7 a fost lipsit aproape de toate panourile de caroserie, inclusiv portiere şi capotă, în schimbul cărora s-a ales cu o carcasă de siguranţă exterioară. Totodată, puntea spate a primit jante noi "încălţate" în anvelope de offroad. Afară de cele menţionate, autorul proiectului a modificat suspensia maşinii, pentru a obţine o gardă la sol mai mare şi o aparenţă mai impunătoare.
Nu se cunoaşte dacă au fost aplicate modificări şi pentru unitatea de propulsie — standard benzinarul V8 de 6.2 litri de sub capota supercar-ului american oferă la activ 460 CP şi 631 Nm. De altfel, o asemenea putere pare a fi suficientă pentru un monstru de offroad. Proiectul nu a fost finalizat încă, iar autorul îşi invită abonaţii să participe la modificarea maşinii postapocaliptice cu idei noi.
0
2,506
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!