Hyundai a publicat primele imagini cu versiunea actualizată Solaris/Accent facelift

10 Februarie 2020, 17:38
Denis Godorozea
Hyundai Solaris, comercializat în ţara noastră cu denumirea Accent, se pregăteşte de marea actualizare de mijloc de carieră. Constructorul sud-coreean a publicat primele imagini cu versiunea facelift a sedanului, dar nu a oferit informaţii despre actualizările tehnice pregătite pentru modelul bugetar. Să vedem, deci, ce metamorfoze va suferi unul dintre cele mai solicitate modele din Rusia.
Recent modelul respectiv a fost actualizat şi în China, unde este comercializat cu denumirea Verna, însă acesta se distinge mult de modelul adresat pieţei din Rusia, care ajunge ulterior şi în ţara noastră. Schimbările exterioare, însă, sunt executate în acelaşi stil — Solaris a primit o fascie frontală nouă, cu elemente de caroserie şi faruri noi, dar care repetă mult formele elementelor versiunii de până la actualizare. Solaris va avea un calandru mai mare, bară de protecţie faţă retuşată şi faruri LED noi, cu lumini de zi integrate de o formă nouă. La posterior au fost modificate semnăturile LED ale blocurilor optice, însă pentru versiunile incipiente vor fi oferite blocuri optice cu becuri clasice, în continuare. Vor fi oferite şi câteva seturi noi de jante.
Interiorul nu a simţit o revoluţie în materie de design, nici pe plan tehnic. Se pare că nici versiunile de top nu vor beneficia de un instrumentar de bord digital, similar celui văzut în toamna acestui an pe Hyundai Verna. Consola centrală este dominată de un ecran nou al sistemului multimedia mai generos, care promite şi funcţionalităţi noi.
Din punct de vedere tehnic nu se aşteaptă modificări. Hyundai Solaris este oferit cu două propulsoare pe benzină, aspirate natural, de 1.4 şi, respectiv, 1.6 litri, ce livrează între 100 CP şi 123 CP. Motoarele se cuplează la cutia manuală cu 6 rapoarte, opţional fiind disponibilă cutia automată. Premiera noului Solaris facelift va avea loc peste o săptămână, iar în primăvara acestui an va avea loc lansarea pe piaţă.
0
1,397
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!