Skoda a livrat autorităţilor britanice câteva unităţi Kodiaq adaptate pentru transportarea câinilor de poliţie

24 Martie 2020, 09:14
Denis Godorozea
Skoda a livrat câteva unităţi noi Kodiaq pentru speciale pentru forţele de ordine: noile SUV-uri au fost adaptate pentru transportarea în siguranţă a câinilor de poliţie. Acum modelele din Mlada Boleslav vor asista patrupezii la meserie.
Versiunea specială Kodiaq a fost elaborată de divizia britanică Skoda. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţa Skoda, lucrările au fost executate în conformitate cu legislaţia britanică privind transportarea şi siguranţa animalelor de companie. La bord a fost pregătit un spaţiu special pentru transportarea în confort şi siguranţă maximă a patrupezilor angajaţi în poliţie.
Pe lângă cele menţionate, Kodiaq s-a ales cu un sistem intelectual care poate porni motorul termic de sub capotă individual, fără utilizarea cheii, care în acest caz să acţioneze ca un generator pentru sistemele periferice de la bord, de exemplu, pentru a menţine funcţional sistemul de climatizare în caz de urgenţă. Automobilul monitorizează încontinuu temperatura aerului la bord pentru a adapta sistemul de climatizare pentru confortul câinilor, dar mai este echipat cu o trapă specială de urgenţă, prin care, în caz de accident, patrupedul va putea părăsi de sine stătător automobilul.
Din punct de vedere tehnic noile unităţi Skoda Kodiaq sunt identice cu cele de serie, fiind disponibile motorizări alimentate cu benzină sau motorină, cu putere cuprinsă între 148 CP şi 238 CP, din ceea ce există în prezent în portofoliul Skoda Kodiaq.
0
1,374
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!