Aston Martin a reluat producţia la uzina St Athan. SUV-urile DBX vor ajunge curând la clienţi

7 Mai 2020, 18:00
Denis Godorozea
Veşti bune au venit astăzi din Marea Britanie — Aston Martin a anunţat reluarea producţiei la uzina din St Athan. Astfel, primul crossover de serie din istoria companiei britanice va fi livrat curând clienţilor, iar Aston Martin planifică să repornească gradual producţia şi la celelalte uzine din posesia sa.
Aston Martin mizează mult pe noul SUV DBX, care vine să sporească simţitor vânzările companiei şi să îmbunătăţească starea financiară. Astfel, în primul rând a fost repornită producţia anume a acestui model, urmând ca celelalte uzine să revină la activitate în următoarele săptămâni. Se pare că britanicii vor putea minimiza astfel pierderile generate de stoparea producţiei în legătură cu situaţia pandemică din ţară provocată de coronavirus Covid-19.
Bineînţeles, conducerea a dispus realizarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru a preveni răspândirea infecţiei în rândul angajaţilor — aceştia au fost echipaţi cu măşti de protecţie, iar uzina din St Athan a fost dotată cu dezinfectant.
0
1,684
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!