Hofele a pregătit o versiune de lux pentru Mercedes-Benz GLE, inspirată de la Maybach GLS

23 Iunie 2020, 15:01
Denis Godorozea
Un Mercedes-Maybach GLS mai compact — Hofele a pregătit o versiune de lux pentru SUV-ul Mercedes-Benz GLE, atât timp cât o versiune similară lipseşte în gama celor de la Maybach. Modelul a beneficiat de un pachet de tuning inspirat de la versiunea de lux a lui GLS, chiar şi în cele mai mici detalii stilsitice. Ei bine, cu excepţia siglelor distinctive Hofele aplicate.
Proiectul Ultimate HGLE se distinge de GLE-urile de serie prin caroseria bicoloră, exact precum pe limuzinele Maybach. În cazul creaţiei celor de la Hofele Design, SUV-ul combină nuanţele exclusive de negru Obsidian Black şi auriu Tiffany Gold. Pentru partea frontală a fost rezervat un calandru original cu grile verticale, iar jantele standard au fost înlocuite cu unele originale de 23 ţoli. La posterior HGLE se face special prin difuzorul generos şi cele două terminaţii duble ale sistemului de evacuare integrate.
Luxul suprem vine la interior, unde specialiştii Hofele Design au retapisat în totalitate scaunele cu piele fină perforată Nappa. Bancheta din spate a fost eliminată în schimbul celor două scaune separate, cu reglaje electrice şi o cotieră generoasă integrată pe mijloc, cu un compartiment frigorific şi spaţii speciale de depozitare. Până şi covoraşele textile au fost înlocuite cu unele noi de lână.
Tehnic, însă, creaţia celor de la Hofele nu se distinge de versiunile de serie. SUV-ul HGLE are la bază motorizarea GLE 450 4MATIC, ceea ce înseamnă că sub capotă s-a situat benzinarul turboaspirat de 3.0 litri, cu 6 cilindri, capabil să dezvolte 367 CP şi 500 Nm. Cel mai probabil, modificările aplicate de tuneri au rezultat şi într-un surplus de greutate, însă aceştia nu au dezvăluit caracteristicile dinamice. Versiunea de serie cu motor similar poate accelera până la 100 km/h în 5.8 secunde şi are o viteză maximă de 250 km/h.
Preţurile pentru "Mercedes-Maybach GLE" nu au fost anunţate de tuneri. Cel mai probabil, pachetul de modificări poate fi selectat şi personalizat individual, iar astfel şi preţul final al maşinii poate oscila în funcţie de preferinţele clienţilor.
0
3,812
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!