TechArt pregăteşte un prim program de tuning pentru Porsche Taycan

19 Iunie 2020, 11:09
Denis Godorozea
TechArt anunţă primul său proiect de tuning pentru supercar-ul electric Porsche Taycan. Deocamdată întreg setul de modificări nu a fost finalizat, însă tunerii au publicat imagini cu primele modificări care le planifică pentru electromobilul constructorului din Stuttgart.
Deocamdată singura modificare aplicată sunt jantele arătoase cu câte 5 spiţe duble şi diametru de 22 ţoli. Tunerii susţin că acestea au fost concepute special pentru electromobilul Porsche şi cu siguranţă vor fi disponibile pe interpretarea finală a proiectului.
Totodată, cei de la TechArt sugerează că nu au finalizat elaborarea pachetului aerodinamic, însă vor lansa elemente estetice exterioare din fibră de carbon în viitorul apropiat. Tradiţional, tunerii vor oferi clienţilor posibilităţi de personalizare la interior — oficialii companiei nu au specificat despre ce modificări este vorba, dar putem anticipa că cumpărătorii vor putea alege dintre câteva combinaţii de tapiserie de înaltă calitate şi inserţii decorative.
TechArt nu a dezvăluit dacă vor fi prevăzute şi modificări de ordin tehnic. Ei bine, îmbunătăţiri la nivel de suspensie ar putea avea loc, însă nu şi la nivelul sistemului de propulsie. La ora actuală tunerii ce aleg să modifice electromobile rareori ajung să reseteze modul de activitate a sistemului de propulsie.
1
1,190
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!