(VIDEO) În Moldova nu există daună totală, ci doar olecuţă mai mult de lucru? Distrus ieri, azi la vânzare cu 2,500 euro!

23 Iunie 2020, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Câteva zile în urmă, la o cu totul altă ştire, când menţionasem că o maşină va deveni cel mai probabil „daună totală”, unul din vizitatorii noştri a scris un comentariu genial: „În Moldova nu există daună totală, ci doar olecuţă mai mult de lucru!”. Am râs cu poftă, dar iată ca la câteva zile distanţă acest comentariu pare să fie mai valabil ca niciodată.
Ieri seară un BMW a ajuns într-un grav accident rutier în Chişinău, la intersecţia străzii Sarmizegetusa cu Pandurilor, în urma impactului puternic BMW-ul fiind proiectat cu partea laterală într-un copac (vezi videoul de mai jos). Toată maşina s-a „mulat” în jurul copacului, toată structura i s-a îndoit. Într-un asemenea accident, te bucuri dacă au scăpat toţi cu viaţă, iar de maşină nu-şi mai pune nimeni întrebări, e clar că e distrusă total.
Nu şi în Moldova, însă. Chiar aseară, în aceeaşi zi a accidentului, BMW-ul distrus a şi fost scos la vânzare! Cu 2,500 euro! Fabricată în 1999, „doar” 320,000 km parcurşi, ba chiar şi pusă la gaz metan! Exemplarul ideal pentru a goni prin oraş cu bani puţini, până ajungi într-un copac! Doar că 2,500 euro putea părea un preţ foarte atractiv dacă maşina asta nu era avariată în halul în care este acum! Iar în starea în care este, chiar nu înţelegem de ce vânzătorul i-ar fi menţionat şi dotările, care au devenit inutile după accident — „salon recaro cu încălzire”, parktronik (!), airbag şofer, laterale, de tip cortină! Gata cu airbag-urile şi senzorii de parcare!
Da, unele ştiri din Moldova adeversc zicala că suntem ţara minunilor! Iar noi cu siguranţă vă recomandăm să evitaţi cumpărarea unei asemenea maşini, pentru siguranţa Dvs.! Doar dacă vreţi s-o daţi la fier vechi, dar nu cu 2,500 euro!
1
29,311
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!