Dacia Duster Summer, un SUV avariat care a renăscut într-o decapotabilă de lux

27 August 2020, 15:28
Ilie Toma
Un service din România i-a dat o a doua viaţă unei Dacia Duster avariate, transformând-o într-o decapotabilă luxoasă, executată în stilul yahturilor de lux, cu materiale pe care în lumea auto le vedem doar la Rolls-Royce!
Aşadar, acest Duster, din generaţia precedentă, nimerise într-un accident, iar simpla reparaţie a lui nu mai era logică. Aşa că meşterii service-ului, care au mai făcut anterior câteva asemenea proiecte excentrice, s-au gândit să folosească acel exemplar pentru o nouă idee trăsnită, transformându-l într-un SUV decapotabil de lux.
I-au tăiat acoperişul, creând un soi de bară de siguranţă deasupra rândului doi de scaune. Uşile spate au fost sacrificate, probabil şi din considerente de ranforsare a caroseriei, nu doar pentru design, dar, în formă decapotabilă, soluţia aleasă pare a fi foarte inspirată. Maşina a primit şi roţi ceva mai mari cu jante negre.
Habitaclul e cel care impresionează cel mai mult, însă. Podeaua lui e realizată din lemn în stil nautic, ca la yahturi, după cum vă spuneam. Scaunele au fost tapisate cu piele fină, albă, tot ca pe yahturile de lux. Tot cu piele albă au fost acoperite panourile interioare ale uşilor, dar şi partea superioară a planşei de bord. A fost montat şi un nou sistem multimedia, similar cu cele de top de pe modelele mai proaspete Renault.
Toată creaţia are rol de promovare a măiestriei service-ului din România, fiind şi un proiect de suflet. Din câte cunoaştem, Dusterul decapotabil nu va deocamdată vândut, dar, cei care şi-ar dori modificări extravagante la Daciile lor, ar putea cu siguranţă apela la acelaşi service iscusit. Noi zicem că această creaţie le-a ieşit superb meşterilor acestui service!
0
6,272
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!