Ford GT Heritage Edition aminteşte despre victoria lui Ken Miles la cursa de 24 ore de la Daytona

18 August 2020, 11:49
Denis Godorozea
Ford prezintă primele imagini şi informaţii oficiale despre noua ediţie aniversară a supercar-ului GT — Heritage Edition. Interpretarea exclusivă vine să amintească despre succesul lui Ken Miles şi Lloyd Ruby la cursa de anduranţă de 24 ore de la Dayton, victoria cucerită în 1966, în acelaşi ani când americanii au spulberat concurenţii pe circuitul de la Le Mans.
Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Ford a ochit o serie de elemente exterioare de caroserie de la supercar-urile de la mijlocul secolului trecut — GT Heritage Edition se va distinge de celelalte versiuni prin capota de culoare neagră şi decorul de culoare roşie pe caroserie. De altfel, toate exemplarele din seria specială vor avea numărul de ordine "98" aplicat pe caroserie, exact precum în cazul bolidului glorios. Tot la maşina originală au fost ochite jantele de culoare aurie, însă mult mai moderne, cu un diametru de 20 inch. Opţional cumpărătorii vor putea opta pentru asemenea jante din fibră de carbon.
Habitaclul este, însă, mai personalizat. Aici şoferul şi pasagerul vor fi alintaţi de tapiseria din Alcantara de culoare roşie, acelaşi element acoperind până şi planşa de bord şi volanul. Decorul interior mai include inserţii din fibră de carbon şi inscripţii dedicate bolidului din 1966.
Clienţii vor putea curând plasa comenzi pentru Ford GT Heritage Edition, însă constructorului nu a specificat preţul ediţiei speciale, nici numărul total de supercar-uri ce urmează să fie produse. Bineînţeles, este vorba despre o ediţie limitată.
0
1,904
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!