Incredibil, dar adevărat: un showroom abandonat din China încă mai are în el supercar-uri prăfuite!

12 August 2020, 17:05
Redacţia PiataAuto.md
În China se întâmplă adeseori lucrurile ciudate. Autostrăzi construite spre oraşe încă inexistente, sau oraşe întregi construite pentru un viitor mai îndepărtat, care încă stau pustii. Iar la capitolul maşini stranietăţile sunt adeseori şi mai incredibile.
Un blogger chinez a dat recent peste un showroom care fusese oarecum renumit la inaugurarea sa, încă în îndepărtatul an 2005. Pe atunci, el se recomanda drept cel mai mare showroom de supercar-uri din partea sudică a Chinei. Dar anii ulteriori l-au trimis în anonimat şi nimeni n-a prea observat când, la un moment dat, showroom-ul şi-a sistat activitatea. Până aici, nimic ieşit din comun, nu?
Doar că odată cu sistarea activităţii, în showroom au fost abandonate şi toate supercar-urile exotice care se aflau în acel moment în vânzare! Şi acestea stau astăzi la fel de noi în edificiul showroom-ului, fiind doar prăfuite de lipsa oricărei activităţi din acest showroom!
Printre ele se numără un renumit Porsche Carrera GT, un Chevrolet Corvette Z06, ba chiar şi un Ferrari 575 Superamerica într-o ipostază cu cutie manuală!
0
8,953
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!