Ce ar fi dacă constructorii de supercar-uri s-ar apuca de camioane? Galerie cu cele mai dorite maşini în postură de camioane

8 Septembrie 2020, 14:06
Denis Godorozea
Ideea că constructorii de supercar-uri ar decide cândva să se apuce de producţia camioanelor şi să combine designul lor cu cel al bolizilor de stradă pare absurdă din start nu? Dar dacă ar fi să recapitulăm declaraţiile oficialilor acestor companii de acum 15-20 ani vom afla că şi ideea lansării unor SUV-uri au fost cândva excluse în totalitate. Acum până şi Lamborghini are un SUV în gamă, iar Ferrari pregăteşte şi un rival propriu pentru Urus.
Ei bine, în viitorul apropiat puţin probabil să vedem pe drumurile publice vreun cap tractor mai futurist şi tehnologizat decât Tesla Semi, care abia urmează să se lanseze în producţia de serie. Dar cei de la Fleet Logging au încercat să-şi imagineze, totuşi, cum ar arăta camioanele cu design inspirat de la cele mai dorite maşini sportive din lume, iar astfel a preluat limbajul stilistic caracteristic de la Aston Martin DB11, Ferrari Portofino, Koenigsegg Agera, Lamborghini Urus, McLaren 720S şi chiar Pagani Huayra, iar cel din urmă este, aparent, şi cel mai ciudăţel dintre rivali.
Multiple elemente stilistice sunt ochite, însă, de la Tesla Semi, dacă e să vorbim în special despre partea de sus a cabinei şoferului, dar şi parbrizul unit cu geamurile laterale. O altă nebunie sunt jantele alea arătoase, moştenite de camioane direct de la bolizii de serie care au stat la baza conceptelor schiţate.
Ce ziceţi de o asemenea idee de a combina aspectul unui supercar cu un camion? Cât de practic ar fi un asemenea cap tractor şi care vă pare cel mai frumos şi echilibrat?
1
2,098
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!