Noul Hyundai Tucson vrea să fie cel mai frumos SUV din segment! Primele imagini cu versiunea de serie

3 Septembrie 2020, 09:56
Denis Godorozea
Hyundai a anunţat oficial data debutului pentru noua generaţie Tucson — 15 septembrie 2020. Însă cu două săptămâni până la premieră în mediul online au fost publicate primele imagini oficiale cu versiunea de serie complet decamuflată şi o schiţă detaliată cu ambianţa interioară a SUV-ului. Şi nu este un concept, prieteni, acesta e chiar SUV-ul de serie! Ce ziceţi, poate fi numit cel mai frumos model din segment?
Amintim că Hyundai Tucson de generaţie nouă se inspiră de la conceptul arătos Vision T, însă modificările estetice în calea sa de la prototip până la modelul de producţie sunt minime. Astfel, Tucson a beneficiat de o fascie frontală dominată de o grilă integrată în bara de protecţie, împânzită cu elemente de iluminare LED pe extremităţi. Ei bine, calandrul include doar luminile de zi, însă farurile sunt integrate în corpuri dedicate în bara de protecţie, precum pe alte SUV-uri noi din gama Hyundai.
Posteriorul este niţel mai simplist, însă şi aici coreenii au inclus elemente LED arătoase, cu o dungă iluminată orizontală pe toată suprafaţa uşii posterioare. Mai intrigant pare a fi habitaclul, prezentat de o schiţă mai detaliată acum. Noul Tucson va avea un ecran generos poziţionat pe consola centrală, prin intermediul căruia cei de la bord vor putea interacţiona cu cea mai mare parte a sistemelor. Tunelul central include un set minimalist de comenzi pentru selectarea direcţiei de mers a cutiei automate, dar şi câteva spaţii de depozitare.
Coreenii au dezvăluit şi informaţii despre substratul tehnic, sugerând că Tucson pentru prima dată va fi oferit în mai multe versiuni de ampatament şi lungime. Sub capota SUV-ului se vor adăposti motoare termice pe benzină şi motorină, iar pentru prima dată în gama Tucson îşi va face apariţia motorizările electrificate, printre care şi cel puţin o variantă plug-in hybrid.
3
10,337
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!