Jaguar XE are o nouă motorizare diesel mild-hybrid, preluată de la modelul mai mare XF facelift

7 Octombrie 2020, 16:43
Denis Godorozea
Jaguar continuă să-şi adapteze gama de modele noilor standarde de poluare, iar concomitent a pregătit şi câteva surprize pentru viitorii posesori ai sedanului XE, care a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră la începutul anului trecut. Chiar şi aşa, XE a beneficiat chiar şi de motorizări noi, iar acum este mai aproape de proaspătul XF facelift, prezentat ieri.
Astfel, unitatea turbodiesel de 2.0 litri din seria Ingenium este acompaniată acum de un generator-starter în cadrul sistemului de propulsie micro-hibrid. În consecinţă, britanicii promit un nivel de emisii ceva mai redus, eficienţă îmbunătăţită şi anunţă că puterea versiunii respective a indicat un surplus de 24 CP, până la 204 CP. Gama motorizărilor pe benzină de 2.0 litri, ce oferă la activ 250 sau 300 CP, a rămas neschimbată. Toate motoarele se cuplează exclusiv la cutia automată cu 8 rapoarte.
Jaguar XE nu a suferit modificări estetice, nici pe exterior şi nici în habitaclu, or facelift-ul a avut loc abia un an şi jumătate în urmă. Totuşi, o noutate la interiorul sedanului este sistemul multimedia Pivi Pro, care are un touchscreen similar cu modelele precedente, de 10 inch, dar oferă o interfaţă nouă şi poate fi actualizat wireless, prin conexiune internet. Alte noutăţi includ un scaun nou pentru şofer, sistem de încărcare wireless în spaţiul de depozitare pentru gadget-urile mobile şi un sistem de aer condiţionat cu funcţie de ionizare.

Actualizările lansate pentru XE, inclusiv noua motorizare micro-hibridă este disponibilă pentru comandă în Europa.
0
1,374
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!