Lada lansează versiunea specială Black, inclusiv şi pentru offroader-ul arhaic 4x4

19 Octombrie 2020, 14:17
Denis Godorozea
Inspiraţi de constructorii occidentali, ruşii de la Lada lansează o ediţie exclusivă pentru câteva modele din gamă. Noua versiune aduce modificări estetice uşoare pe exterior şi la nivel de habitaclu, dar, bineînţeles, nu prevede careva actualizări tehnice. Ediţia denumită "Black" pare a fi adresată cumpărătorilor mai tineri şi va fi disponibilă cel puţin pe modelele Vesta şi XRAY, dar şi offroader-ul arhaic 4x4, numit anterior Niva.
În materie de design ediţia Black se distinge de variantele standard prin finisaje exterioare de culoare neagră, precum capacele oglinzilor retrovizoare laterale, dar şi caroserie bicoloră în cazul modelelor din familia Vesta şi XRAY, ce au acoperiş de culoare neagră. Tot pentru ediţia specială designerii au pregătit câteva seturi noi de jante originale, din aliaj, care nu vor fi disponibile standard. Originală este şi nuanţa metalizată albastră, care poate fi comandată chiar şi pentru offroader-ul Lada 4x4.
Deocamdată ruşii au publicat o singură imagine cu interiorul Vesta Cross în versiunea Black, astfel putem doar anticipa că pentru celelalte modele sunt pregătite modificări similare. Printre acestea — tapiserie cu design restilizat, predominant de culoare neagră. În cazul acestui break, ediţia specială are la bază interpretarea Comfort, cu "pachetul de iarnă" inclus standard, care aduce încălzire electrică pentru scaunele faţă, parbriz şi volan.
În cazul offroader-ului 4x4, varianta Black are la bază interpretarea Urban, cu design ceva mai modern. Modelul respectiv poate fi distins prin nuanţa specială metalizată pe caroserie, dar şi jantele originale de culoare neagră. Deocamdată Lada nu a comunicat tirajul seriei limitate şi nici lista completă de preţuri. În cazul Vesta Cross, versiunea Black e mai scumpă cu aproximativ 35 mii ruble (circa 383 dolari) decât un break similar cu aceleaşi dotări.
1
5,450
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!