(VIDEO) Ce viteză maximă poate atinge azi un Mercedes-Benz E-Class W210 pe o autostradă germană

3 Octombrie 2020, 10:05
Redacţia PiataAuto.md
Cum ar fi să goneşti ca o rachetă cu un clasic Mercedes-Benz E-Class din generaţia W210 pe un autobahn german? Ce viteză maximă crezi că ai putea obţine?
Ei bine, experimentul din video-ul de mai jos a fost realizat cu un E-Class E430 semnat la acea vreme de Lorinser, un atelier de tuning mai dominant atunci decât în zilele noastre. Dar Lorinser n-a modificat motorul V8 de sub capotă a acestui exemplar, ci doar aspectul său, prin câteva elemente de design, aşa că acest Mercedes-Benz E430 avea tot 279 CP. De fapt, nu doar avea, ci îi mai şi are!

Iar ca să vă convingeţi cât de viguros e şi azi, puteţi vedea video-ul de mai jos, în care maşina, cu 179,250 km parcurşi pe odometru, goneşte pe o autostradă fără limită de viteză şi în care ea atinge o gradaţie apropiată de 260 km/h cu acul vitezometrului! Chiar dacă am admite o anumită eroare, asta înseamnă că 250-255 km/h oricum au fost atinşi de facto, ceea ce e mai mult decât admirabil!
Eh, cine a spus că maşinile mai clasice sunt doar pentru mers agale?! La cum sună maşina asta cu V8-ul său, nu e cu nimic mai modestă în senzaţii decât una modernă, ba chiar poate că e şi mai savuroasă în plăcerea oferită la volan!
0
5,260
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!