(VIDEO) Un băiat de doar 11 ani a furat autobuzul şcolii şi a pus vreo 10 echipaje de poliţie pe urma sa în SUA

12 Octombrie 2020, 10:27
Denis Godorozea
Un caz nevirosimil a avut loc ieri, 11 octombrie, în orăşelul Baton Rouge, statul american Louisiana. Un băiat de doar 11 ani a furat un autobuz şcolar, după care s-a aventurat într-o cursă pe drumurile publice. Poliţia a fost alertată despre caz în orele dimineţii şi imediat a pornit în urmărirea copilului buclucaş cu cel puţin 10 automobile.
Culmea este că băiatul nu s-a conformat cerinţelor ofiţerilor şi şi-a continuat drumul, ba mai mult de atât, parcă inspirat din filmele de acţiune, a încercat să tamponeze maşinile poliţieneşti în încercarea de a fugi. Urmărirea a durat circa 30 minute şi s-a sfârşit cu un accident de groază, când băiatul de 11 ani nu a făcut faţă autobuzului imens şi s-a ciocnit într-un copac.
Din fericire, copilul nu a avut de suferit şi s-a ales doar cu o sperietură. Consecinţele aventurii nechibzuite vor fi, însă, mult mai dramatice pentru el. Copilul a fost încătuşat imediat, precum un infractor, iar acum este cercetat pentru furtul autobuzului dar şi atacul asupra poliţiştilor, or în timpul urmăririi a încercat să tamponeze maşinile poliţieneşti, acest fap fiind perceput drept un atentat la viaţa şi sănătatea oamenilor legii, infracţiune pedepsită foarte dur în SUA.
0
1,517
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!