Acest Gelandewagen cu V8 sub capotă, accidentat şi abandonat a fost angajat în miliţia rusească

5 Noiembrie 2020, 10:08
Denis Godorozea
Cândva miliţia rusească patrula drumurile publice cu faimosul Gelandewagen — offroader-ul german cu motoare V8 sub capotă fusese angajat în cadrul MAI-ului rusesc în anii 2000. Dar în timp aceste legende au fost eliminate din flota poliţienească, iar câteva exemplare avariate şi abandonate îşi petrec zilele în parcările speciale.
Un Mercedes-Benz G-Class de generaţie precedentă zace avariat într-o parcare specială a MAI-ului rusesc din Moscova. Anterior maşina patrula străzile capitalei ruseşti, până în ziua nefastă când a fost avariată în partea frontală şi transportată la parcare fără şanse de a reveni cândva pe drumuri. Nu cunoaştem informaţii despre accidentul care a distrus acest Gelandewagen, dar cert este că chiar şi în parcarea specială MAI maşina a fost ulterior vandalizată, fiindu-i spart parbrizul şi furate câteva elemente de caroserie.
Pe lângă G-Class, în parcare câteva unităţi Ford Focus II şi mai multe exemplare Lada, avariate şi ele. Dar cea mai atractivă piesă a colecţiei MAI-ului este anume offroader-ul, care are ataşată inscripţia V8 pe aripa frontală, ceea ce sugerează că angajaţii miliţiei utilizau un model în varianta de top G 500! Potrivit presei din Rusia, maşinile au fost depozitate în parcarea respectivă acum aproximativ 10 ani unde, cel puţin încă câţiva ani, şi vor rămâne.
1
21,022
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!